08.11.2019

Kehräämön Joulu 30.11. klo 10-14

TERVETULOA AVAAMAAN SESONKIA KEHRÄÄMÖN JOULUN TUNNELMISSA!

Tapahtumapaikkana ovat Kehräämön eri toimitilat: Forssan museo, Forssan kaupunginkirjasto, Nuorisotila Kuutamo, Luontomuseo, Lounais-Hämeen Musiikkiopisto ja Grafiikan paja. Jokaisella tapahtumapaikalla järjestetään toiminnallista puuhaa koko perheelle.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

OHJELMASSA

TONTTURASTIT

• Kierrä koko perheen voimin Kehräämön tapahtumapisteet ja suoritatontturata. Radan kohteilta löydät kirjaimia, joista muodostuu jouluinen sana. Jokainen radan suorittanut osallistuu arvontaan, jossa on luvassa jouluisia palkintoja. Pääpalkinto julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

FORSSAN MUSEOLLA

• Vapaa pääsy näyttelyyn!
  • Joulupuffetti
  • Arpajaiset
  • Joulupukin postipiste - kirjoita kirje joulupukille!
  • Musiikkiopiston Kitarakopla esiintyy klo 11
  • Axelin eskarilaisten koristelemat joulukuuset näyttelyssä ja joulukuusiäänestys
  • Rykkerin näyttely

NUORISOTILA KUUTAMOLLA

• Taikuri Makke esiintyy (kellonaika ilmoitetaan lähempänä)
  • Temppurata
  • Piparien koristelupaja
  • Joulupukki vierailee
  • Glögiä!

KIRJASTON PIHAMAALLA

• Talutusratsastusta
  • Makkaramyyntiä

KIRJASTOTALOSSA

• Normaalit kirjastopalvelut aukioloaikana klo 10-14
  • Alakerrassa lastenosaston matalien pöytien ääressä on jouluista askartelua lapsille  klo 10 - 14 (Forssa Eläväksi ja Kauniiksi)
  • Vinkkelissä lapsille keppihevosrata klo 10 - 14 (Forssa Eläväksi ja Kauniiksi)
  • Satutunti yli 3-vuotiaille lapsille klo 11 - 12 (jouluisia satuja ja tekemistä)
  • Musiikkiopiston pikkukitaristit esiintyvät kirjaston alakerrassa klo 12
  • Brander-salissa jouluinen elokuvaesitys lapsille klo 12.30 - 13.45
  • Kirjaston alakerta saa joulukuusen
  • Vinkkelissä Soili Mahlasen taidenäyttely - Maiseman tarina...kosketus

KIRJASTON KAHVILASSA

• Kahvila Kirjava on avoinna klo 10-14.
    Tarjolla munkkeja ja pizzaleipiä

LOUNAIS-HÄMEEN MUSIIKKIOPISTOLLA

• Pianotempaus Valoa pimeyteen  klo13 - 17
    musiikkiopiston 3. kerroksen Wahren-salissa
    konsertit tasatunnein, väliajoilla kahvi- ja mehutarjoilu

Lounais-Hämeen musiikkiopiston Pianotempausta on järjestetty jo kahden vuosikymmenen ajan. Tapahtumassa kaikki musiikkiopiston pianistit – niin vasta-alkajat kuin pidemmälle opinnoissaan ehtineet – kohtaavat.

Tämänvuotisessa tempausohjelmassa painottuu suomalainen pianomusiikki. Konserteissa kuullaan myös musiikkia aina barokin aikakaudelta nykypäivään asti. Pianistit esittävät sekä soolo- että yhteissoittonumeroita.

LUONTOMUSEOLLA (käynti kirjaston kautta)

• Avoimet ovet
  • Anne Immosen ja Satu Vaarulan valokuvanäyttely – Suo mun elää

GRAFIIKAN PAJALLA (Wahreninkatu 13)

• Kuhankosken Kilta

• Ohjelma päivittyy marraskuun aikana ja se julkaistaan kokonaisuudessaan aikatauluineen tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.
  • Tapahtuman järjestää Forssa Eläväksi ja kauniiksi -yhdistys yhteistyössä Forssan kaupungin Kehräämön toimijoiden kanssa.

Taphtumaa tukee:

Kehräämön Joulu 30.11. klo 10-14