Ajankohtaista

 
 

01.03.2021

Galleria Moletissa Aino-Maija Laaksonen ja Jenni Tuisku: Kukkien voima 23.2.-14.3.


"Taiteemme lähtee usein liikkeelle meitä ympäröivästä luonnosta, sen tunnelmista, tuoksuista ja alati muuttuvasta väripaletista, josta saamme inspiraatiota ja voimaa jokaiseen maalaukseemme.

Esittelemme Galleria Moletin näyttelyssä omia tulkintojamme luonnon kauneudesta ja sen ihanista yksityiskohdista. Eniten kuvaamme kukkia ja kasvien osia niiden monissa eri sävyissä ja tunnelmissa.

Maalaukset ovat osiltaan herkkiä, mutta silti niissä on paljon voimaa. Jokaisella maalauksella on oma sielunsa ja tunnelmansa,joka välittyy katsojalle aina henkilökohtaisesti. Katsoja voi sävy- ja tunnemaailmoiden perusteella saada kiinni maalauksiemme erilaisista tuoksuista, tunnusta ja vuodenajoille tyypillisistä piirteistä. Töistä voi löytää myös hauskoja ja suloisia pieniä omia tarinoita, joita on helppo lähestyä ja joista voi saada positiivista energiaa. Maalaukset ovat sisustuksellisia. Toivomme, että jokainen työ, jolla on oma henkensä saa oman kodin. Työt ilahduttavat omistajaansa joka päivä antaen arkeen palan kauneutta ja voimaa."

Kukkien voima

Maalauksia Galleria Moletissa

23.2-14.3.2021

Aino-Maija Laaksonen ja  Jenni Tuisku


Aino-Maija Laaksosen yhteystiedot ja taiteilijaesittely

Jenni Tuisku, yhteystiedot ja blogi

Taiteilijat median tavattavissa ennalta sovittavasti 23.2. 


Galleria Moletti, Wahreninkatu 12, 30100 Forssa

TI-PE 10-16

LA 10-14

SU 12-16


Kuva: Aino-Maija Laaksonen: Kukkiva unelma, 2020, akryyli kankaalle. 

Galleria Moletissa Aino-Maija Laaksonen ja Jenni Tuisku: Kukkien voima 23.2.-14.3.
 

 
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy