Ajankohtaista

 
 
 

31.03.2018

Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely 4.4. - 22.4.


Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely nostaa valokeilaan tavallisia kulttuurin kuluttajia ja heidän itse kirjoittamiaan tarinoita kulttuurin hyvinvointivaikutuksesta heidän elämässään. 

Näyttelyyn osallistuneet naiset ja miehet ovat iältään 37 -88 -vuotiaita. 

Kulttuurin käsite on hyvin laaja ja se tulee näyttelyn tarinoissa vahvasti esille. Henkilöiden tarinat ja kuvat linkittyvät toisiinsa kuvissa näkyvien esineiden kautta, tuoden esille jokaiselle tärkeän kulttuurin osa-alueen. Tarinoissa kirjoitetaan, leikitään, liikutaan metsässä ja kuntosalilla, luetaan, luodaan elämänmittaisia ystävyyssuhteita, matkustellaan, soitetaan, tanssitaan sekä valmistetaan koruja, kransseja ja taideteoksia kierrätysmateriaaleista. 

Näyttelyn kautta haluamme tuoda esille kulttuurin merkityksen hyvinvoinnin edesauttajana. Kulttuuri on osa hyvää elämää ja se vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin sen edistäjänä sekä ennaltaehkäisevänä sosiaali- ja terveydenhuoltona. Muistattehan, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa alueen kulttuuritarjontaan Kulttuuriyhdistys Kuvion kautta. Yhdessä voimme luoda juuri meidän näköistämme kulttuuria, sillä kulttuuri on meidän!

 

Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely toteutettiin yhteistyössä Kulttuuriyhdistys Kuvion,  Forssan ammatti-instituutin media-alan ja Wahren-opiston Elämäni tarinat -ryhmän kanssa. 

Näyttelyn valokuvat otettiin FAI:n media-alanvalokuvausstudiossa ja kuvaajina toimivat toisen vuosikurssin opiskelijat:Vilena Alho, Iitu Asp ja Elli Hintsanen. 

 

Näyttely on esillä Forssan museon Aulagalleriassa 4. –22.4.2018 välisen ajan. 


Avoinna:

TI-PE 10-16

LA 10-14

SU 12-16

Vapaa pääsy!

 

Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely 4.4. - 22.4.
 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy