15.09.2016

”Pari suhteessa, osa 2”

Forssan museon Aulagalleria

20.9-16.10. 2016

Olen jo jonkin aikaa maalannut läpinäkyvälle materiaalille, enimmäkseen muovilevylle. Olen kiinnostunut läpinäkyvän materiaalin mahdollisuuksista. Muovilevyn molemmille puolille voi maalata, levyjä voi laittaa useamman päällekkäin lisäten näin kolmiulotteista vaikutelmaa, lisäksi sille voi pursottaa, kaivertaa ym. Valo ja varjot vaikuttavat maalaukseen konkreettisesti.

Osa näyttelyn teoksista oli esillä jo heinäkuussa Hyvinkäällä Promenadigalleriassa. Nämä teokset on maalattu akryylimaalein kahdelle muovilevylle, maalaten niiden molemmille puolille. Teosten levyt on liitetty toisiinsa ruuvein jättäen ne irralleen toisistaan, näin vahvistaen teoksen kolmiuloitteista vaikutelmaa. Teoksissa on yhdistetty pikkutarkasti maalattua jälkeä, luonnosmaista viivaa, isoja väripintoja sekä rennompaa ilmaisua. Uudet teokset on maalattu yhdelle muovilevylle, sen molempia puolia käyttäen. Teokset on tehty varta vasten Aulagalleriaa ajatellen, sillä halusin hyödyntää teoksissa gallerian punatiiliseinää. Osa teoksesta on jätetty maalaamatta, joten takana oleva seinä tulee näin osaksi teosta. Teos voi siis olla hyvinkin erilainen riippuen millaiselle seinälle se on ripustettu.

Näyttely käsittelee parisuhdetta ja siihen liittyviä teemoja, tilanteita ja odotuksia, niin parisuhteen arkisia asioita, mutta myös konfliktitilanteita. Haetaan omaa paikkaan suhteessa, miten käyttäydytään riitatilanteessa, kriiseillään ja sovitaan. Monessa maalauksessa on mukana pilkettä silmäkulmassa, mutta myös vakavampia aiheita on mukana.

Lisätietoja:
Anna Aho

anna.aho@hotmail.com

Anna Aho: Parisuhteessa, osa 2 20.9. - 16.10.2016

img-0049-rajattu1363549605.jpg

FORSSAN MUSEON GALLERIA 2019

15.1.- 3.2. Maria Mäki: Somnia. Valokuvia

5.2.-3.3. Tiina Poutanen: Lähdesuojaotukset ja onnelliset ihmiset. Maalauksia

5.3.-31.3. Noora Ylipieti: Toisia palveleva rakkaus. Maalauksia

2.-28.4.  Pasi-Mikael Huovinen: Sammumaton liekki. Ikoneita

30.4.-12.5. Forssan Lasten ja nuorten kuvataidekoulun kevätnäyttely

14.5.-17.6. Tiina Karhu, Aet Ollisaar, Tuiti Paju: Tekoälytön. Tekstiiliä

19.6. -14.7. Hanna Järvenpää: Tekstiiliä ja valokuvaa

16.7.-11.8. Kristina Seppänen: Raggirl and Flying Rockinghorse

13.8.-1.9. Päivi Keski-Pomppu: Mirage. Koruja

2.9.-29.9. Leena Illukka, Silja Puranen, Virpi Vesanen-Laukkanen: Nyrjähdys, venähdys, murtuma. Tilateoksia, tekstiiliä

1.-27.10. Lotta Leka: Grafiikkaa

29.10.-24.11. Outi Silfvenius: Taidetekstiiliä

26.11.- 5.1.2020 Rykkeri

Kiinnsotuitko museon galleriasta näyttelytilana. Lue lisää täältä!

Kesän 2019 tapahtumatiedot löydät täältä.