09.01.2018

Yleisöopastus: Tarinoita piipun juurelta 24.1. klo 17

Maksuton yleisöopastus Tarinoita piipun juurelta -näyttelyyn Forssan museon oppaan johdolla. Tervetuloa pienten teollisuuskaupunkien inhimillisten tarinoiden äärelle - tervetuloa piipun juurelle!

Viimeinen opastuskierros 24.1. klo 17.

Tarinoita piipun juurelta -näyttely on esillä Näyttelytila Vinkkelissä 25.1. saakka.

Näyttely on osa Suomi100 -julavuoden ohjelmistoa.

Yleisöopastus: Tarinoita piipun juurelta 24.1. klo 17

TARINOITA PIIPUN JUURELTA

Varkaus, Valkeakoski ja Forssa: kolme teollisuuskaupunkia, kolme museota, yksi näyttely.

Tarinoita piipun juurelta on kolmen erilaisen teollisuuskaupungin yhteinen tarina osana itsenäisen Suomen teollista historiaa. Museoiden kokoelmista valitut esineet, valokuvat ja näyttelyä varten tuotetut lyhytfilmit ohjaavat teollisuuskaupunkien inhimillisten tarinoiden äärelle.

Tarinoita piipun juurelta aloitti näyttelykierron Varkaudesta, jossa se on esillä 26.5. - 3.9.2017. Syksyllä näyttely siirtyy Valkeakoskelle  9.9. - 15.10.2017. Forssaan näyttely saadaan Suomen 100-vuotisjuhlavuoden päätteeksi 24.10.2017 - 25.1.2018 jolloin näyttely on vapaasti tutustuttavissa Näyttelytila Vinkkelissä (Kaupunginkirjaston 2. kerros).

Katso täältä blogikirjoitus näyttelyn esineiden matkasta Forssasta, Valkeakosken kautta Varkauteen.

FORSSAN MUSEON AULAGALLERIA 2018

3.1. – 28.1. Mimmi Pearlman: Seikkailuun

30.1. – 4.3. Heta Laitakari

6.3. – 18.3. Titi Lillqvist ja Minna Tiirikainen-James

20.3. – 1.4. FAI Keramiikka-artesaanit

4.4. – 22.4. FAI Viestintä

24.4. – 13.5. Kuvataidekoulu

15.5. – 10.6. Maria Nuutinen

12.6. – 8.7. Soile Hovila

10.7. – 29.7. Liisa Lehtimäki

31.7. – 26.8. Iiris Ruuth ja Annina Åsvik

28.8. – 23.9. Ilona Tala

25.9. – 21.10 Anne Heinonen

23.10. – 18.11. Marko Viik

4.12. – 13.1. Tuuli Autio

kiinnostuitko aulagalleriasta näyttelytilana?

Vuoden 2018 näyttelyaikojen haku on päättynyt.

Vuoden 2019 näyttelyajat tulevat haettavaksi keväällä 2018.

Aulagalleriaan näyttelytilaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa ilmenee toivottu näyttelyaika, näyttelysuunnitelma, valokuvia teoksista sekä ansioluettelo.  Näyttelytilasta veloitetaan vuokraa 80 €/vko + 40 € seuraavat alkavat viikot (sis alv 24%).

Tiedustelut ja hakemukset: sähköpostilla tai p. 03-41415838

Postitusosoite: Forssan museo, Wahreninkatu 12, 30100 Forssa

Kesän 2017 tapahtumatiedot löydät täältä.