26.08.2018

Ilona Tala - Gardenia 28.8. - 23.9.

Ilona Tala on Huittisissa työskentelevä nuori, vasta tänä kesänä Kankaanpään taidekoulusta valmistunut kuvataiteilija. Tala on pääasiassa kuvanveistäjä, mutta maalaa myös abstrakteja maalauksia, joissa väri, muoto ja käsittelemätön pellavakangas muodostavat mielenkiintoisia mielenmaisemia.

Talan 28.8. Forssan museon Aulagalleriassa avautuva taidenäyttely Gardenia pitää sisällään niin maalauksia kuin veistoksia. Gardenia on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa luonnosta ja puutarhoista eri vuodenaikoina.

”Inspiroidun väreistä, haaveista, luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Taiteellani haluan herätellä ihmisten tunnereaktioita, ajatuksia ja muistoja, mutta myös herättää kysymyksiä. Haluan tuoda luonnon ihmisten keskelle modernilla ja esteettisellä tavalla.”

Ilona Tala

ilona.tala@gmail.com

Aulagalleria on avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti.
Vapaa pääsy.

Ilona Tala - Gardenia 28.8. - 23.9.

FORSSAN MUSEON AULAGALLERIA 2018

3.1. – 28.1. Mimmi Pearlman: Seikkailuun

30.1. – 4.3. Heta Laitakari: Versovia - veistoksia valosta ja pronssista

6.3. – 18.3. Titi Lillqvist ja Minna Tiirikainen-James:                                     Tanssiva shamaani ja matkaajat

20.3. – 1.4. FAI Keramiikka-artesaanit: Monta Tarinaa

4.4. – 22.4. Kulttuuriyhdistys Kuvio, FAI media-ala ja Wahren-opisto: Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely

24.4. – 13.5. Kuvataidekoulu: Lopputyönäyttely

15.5. – 10.6. Maria Nuutinen: Käännekohtia

12.6. – 8.7. Soile Hovila & Kisälli: Metsän katedraalissa

10.7. – 29.7. Liisa Lehtimäki: Awaken

31.7. – 26.8. Iiris Ruuth ja Annina Åsvik: Faunin iltapäivä

28.8. – 23.9. Ilona Tala: Gardenia

25.9. – 21.10 Anne Heinonen: Paikkani maailmassa ja Unia Afrikasta -näyttelyt

23.10. – 18.11. Marko Viik: Small Chocolate World – Polaroids by Maija Karisma

4.12. – 13.1. Tuuli Autio

kiinnostuitko aulagalleriasta näyttelytilana?

Vuoden 2019 näyttelyajat ovat haettavissa 4.6.2018 mennessä.

Aulagallerian näyttelytilaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa ilmenee toivottu näyttelyaika, näyttelysuunnitelma, valokuvia teoksista sekä ansioluettelo.  Näyttelytilasta veloitetaan vuokraa 80 €/vko + 40 € seuraavat alkavat viikot (sis alv 24%).

Tiedustelut ja hakemukset: sähköpostilla tai p. 03-41415838

Postitusosoite: Forssan museo, PL 62, 30101 Forssa

Kesän 2018 tapahtumatiedot löydät täältä.