11.10.2018

Koulujen syyslomaviikolla museoon!

Hei lomalainen! Ota mukaasi äiti, isä, kummi taikka mummi ja saavu Forssan museoon. Syyslomalaisen kanssa yksi aikuinen ilmaiseksi Kirjavan kankaan kaupunki -näyttelyä katsomaan 16. - 21.10.2018.

Forssan museo on avoinna
TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

Tervetuloa!

Koulujen syyslomaviikolla museoon!

FORSSAN MUSEON AULAGALLERIA 2018

3.1. – 28.1. Mimmi Pearlman: Seikkailuun

30.1. – 4.3. Heta Laitakari: Versovia - veistoksia valosta ja pronssista

6.3. – 18.3. Titi Lillqvist ja Minna Tiirikainen-James:                                     Tanssiva shamaani ja matkaajat

20.3. – 1.4. FAI Keramiikka-artesaanit: Monta Tarinaa

4.4. – 22.4. Kulttuuriyhdistys Kuvio, FAI media-ala ja Wahren-opisto: Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely

24.4. – 13.5. Kuvataidekoulu: Lopputyönäyttely

15.5. – 10.6. Maria Nuutinen: Käännekohtia

12.6. – 8.7. Soile Hovila & Kisälli: Metsän katedraalissa

10.7. – 29.7. Liisa Lehtimäki: Awaken

31.7. – 26.8. Iiris Ruuth ja Annina Åsvik: Faunin iltapäivä

28.8. – 23.9. Ilona Tala: Gardenia

25.9. – 21.10 Anne Heinonen: Paikkani maailmassa ja Unia Afrikasta -näyttelyt

23.10. – 18.11. Maija Karisma: Small Chocolate World – Polaroids by Maija Karisma

20.11. - 2.12. Mullankaivajat -arkeologiahanke

4.12. – 13.1. Tuuli Autio

kiinnostuitko aulagalleriasta näyttelytilana?

Vuoden 2019 näyttelyajat ovat haettavissa 4.6.2018 mennessä.

Aulagallerian näyttelytilaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa ilmenee toivottu näyttelyaika, näyttelysuunnitelma, valokuvia teoksista sekä ansioluettelo.  Näyttelytilasta veloitetaan vuokraa 80 €/vko + 40 € seuraavat alkavat viikot (sis alv 24%).

Tiedustelut ja hakemukset: sähköpostilla tai p. 03-41415838

Postitusosoite: Forssan museo, PL 62, 30101 Forssa

Kesän 2018 tapahtumatiedot löydät täältä.