11.03.2020

PERUUNTUNUT: Aino-Maija Laaksonen & Sonja Lehikoinen - Pintaa syvemmällä 17. - 29.3.2020

Näyttely on valitettavasti peruuntunut.

Tekstiili- ja maalaustaidetta Forssan museon Galleria Moletissa.

Pintaa syvemmällä-näyttely keskittyy tulkitsemaan luontoa ja ympäristöä sen kaikessa visuaalisuudessaan. Se voi olla tuntua, tuoksua, värejä ja tunnelmia. Se voi olla pehmeää ja kosketeltavaa tai abstraktia ajatuksenvirtaa. Pintaa syvemmältä voi löytää myös toisenlaisen maailman, johon voi uppoutua ja nähdä jotain uusin silmin.

AVOINNA
TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

VAPAA PÄÄSY.

Sonja Lehikoinen

Olen valmistunut muotoilijaksi Metropoliasta 2018 ja tällä hetkellä opiskelen taiteen maisteriksi Lapin yliopistossa.

Tekstiilitaiteessani lähden mielelläni yhdistämään erilaisia kestäviä materiaaleja ja tekniikoita toisiinsa. Tällä hetkellä minua kiehtoo vastakohtaisuus, sekä tekstiilin monimuotoisuus.

Yhteystiedot:
puh. 0504086921
sonja.lehikoinen@elisanet.fi

Aino-Maija Laaksonen

Olen valmistunut muotoilijaksi keväällä 2018, pääaineenani tekstiilisuunnittelu.

Kaikki taiteellinen tekemiseni kumpuaa ympäröivästä luonnosta ja käytän sen tarjoamaa väripalettia. Mikä onkaan upeampaa kuin luonnon hiljalleen etenevä kiertokulku sen tuoksut, valot ja värit. Taide syntyy aina jostain tunteesta ja onkin minulle intuitiivista. En suunnittele tai luonnostele liikaa vaan annan värien ja muotojen tulla jostain syvältä omasta sisäisestä maailmastani. Saatan saada voimakkaan inspiraation myös jostain väristä tai muodosta joita tarkkailen ja kuulostelen. Äänet ja hiljaisuus antavat minulle salaista voimaa ja kuuntelenkin niitä tarkasti. Kaikesta tästä muodostan oman taiteellisen maailmani ja tuon niitä kuvia esille taiteessani.

”Tunteesta ja väristä on aina paras aloittaa”

Yhteystiedot:
puh. 0442598055
ainomaijalaaksonen91@gmail.com
www.ainomaijalaaksonen.com
@ainomaijaemilia_art

img-20190307-153828-muokattu2070203107.jpg

GALLERIA MOLETTI 2020

8.1. – 2.2. Sari Kettunen: Tekstiilitaidetta

4.2. – 23.2. Anna Ellmén: Veistoksia

25.2. - 29.3. Mirja Marsch: Kirjottuja maalauksia

17.3. - 29.3. Aino-Maija Laaksonen & Sonja Lehikoinen: Tekstiili- ja maalaustaidetta (PERUTTU)

31.3. - 12.4. FAI Media-alan opiskelijoiden lopputyönäyttely

15.4. - 26.4. Forssan kuvataidekoulun lopputyönäyttely

28.4. - 10.5. FAI Keramiikka-artesaanien lopputyönäyttely

12.5. - 7.6. Heidi Piippo: Veistoksia

9.6. - 5.7. Merja Keskinen: Tekstiilitaidetta

7.7. - 2.8. Päivi Vaarula: Tekstiilitaidetta

4.8. - 30.8. Annimari Taivalsaari ja Eija Korpi: Valokuva- ja tekstiilitaidetta

1.9. – 27.9. Lars Rebers: Valokuvataidetta

29.9. - 25.10. Karoliina Arvilommi: Huovutustaidetta

27.10. - 22.11. Heli Huotala: Maalauksia

1.12. - 3.1.2021 Ulpu Riikonen: Rakennetut veistokset

5.1. - 31.1.2021 Markus Suhonen: Maalauksia

Kuva: Näyttelystä Noora Ylipieti - Toisia palveleva rakkaus, 2019.
Kiinnostuitko museon galleriasta näyttelytilana. Lue lisää täältä!

Kesän 2019 tapahtumatiedot löydät täältä.