img-0350-muokattu.jpg

TAPAHTUU KEVÄÄLLÄ 2019

24.1. KLO 18-19
Luentotilaisuus:
Historioitsija Jouni Yrjänän (FT, DI) luento Axel Wahrenista (Brander -sali, Forssan kirjastotalon 2. krs)

27.1. KLO 13

29.1. KLO 18-19
Arkeologialuento:
FT Kari Uotila - Turku goes Underground (Brander -sali, Forssan kirjastotalon 2. krs)

23.2. KLO 10-14
Kehräämön Perhelauantai Forssan museolla

24.2. KLO 13

30.3. klo 10-14
Kehräämön Perhelauantai

31.3. KLO 13

21.4. KLO 13

27.4. klo 10-14
Kehräämön Perhelauantai

14. - 19.5.
Kansainvälinen museoviikko

18.5. KLO 10-14
Kansainvälinen museopäivä

KUOSITALKOOT KÄYNNISTYVÄT 15.1.2019 JA JATKUVAT TOISTAISEKSI MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄN AJAN.
KURKKAA MISTÄ ON KYSYMYS JA VARAA ITSELLESI AIKA KUOSITALKOISIIN!

31.07.2018

Lastenteatteri: Henkilö V ja Vinsentti 12.8. klo 12

Teatteri Tie esittää näytelmänsä Henkilö V ja Vinsentti sunnuntaina 12.8. klo 12 Ronttismäen tehtaalaismuseon pihapiirissä.

Esitys kestää kaikkiaan tunnin. Näytösten välissä on väliaika, jolloin pääsee tutustumaan tehtaalaismuseon rakennuksiin.
HUOM! Sateen sattuessa esitys siirtyy Tehtaankoululle (Puutarhakatu 4, Yhtiönpuisto)

Teatteriesitykseen on vapaa pääsy!
Näytelmää suositellaan 5-vuotta täyttäneille lapsille.

Käsikirjoitus ja ohjaus Hannu Raatikainen.
Alkuperäisteos: Aapeli 'Vinski ja Vinsentti'

On kesä ja näkymättömyyspulveri on loppu. Henkilö V tuntee olonsa haikeaksi ja yksinäiseksi. Silloin eräs harakka ilmoittaa olevansa alustavasti kiinnostunut ymmärtämään Henkilö V:n puhetta. Henkilö V ilmoittaa välittömästi, että hänkin haluaisi ymmärtää harakan puhetta. Ja tuossa tuokiossa Henkilö V ja Harakka Vinsentti muodostavat törkeän erinomaisen lyömättömän yhdistelmän ryhtyessään asettelemaan kesäisiä toimitettaviaan tärkeysjärjestykseen. Miten käy punapäitä vihaavan rva Krumelinin muotihattunäytöksen? Onnistuuko pikkulintuja ammuskelevan herra Pumpanin todellakin toimittaa nyös Harakka Vinsentti autuaammille metsästysmaille?
Teatteri Tien esitys kertoo uunituoreet vastaukset.

Lastenteatteri: Henkilö V ja Vinsentti 12.8. klo 12