img-0350-muokattu.jpg

TAPAHTUU KEVÄÄLLÄ 2019

24.1. KLO 18-19
Luentotilaisuus:
Historioitsija Jouni Yrjänän (FT, DI) luento Axel Wahrenista (Brander -sali, Forssan kirjastotalon 2. krs)

27.1. KLO 13

29.1. KLO 18-19
Arkeologialuento:
FT Kari Uotila - Turku goes Underground (Brander -sali, Forssan kirjastotalon 2. krs)

14.2. KLO 14
Ystävänpäivän Tarinoita rakkaudesta -teemaopastus.
Museo avoinna poikkeuksellisesti klo 13-16. Ilmaispäivä.

23.2. KLO 10-14
Kehräämön Perhelauantai Forssan museolla

24.2. KLO 13

30.3. klo 10-14
Kehräämön Perhelauantai

31.3. KLO 13

21.4. KLO 13

27.4. klo 10-14
Kehräämön Perhelauantai

14. - 19.5.
Kansainvälinen museoviikko

18.5. KLO 10-14
Kansainvälinen museopäivä

KUOSITALKOOT KÄYNNISTYVÄT 15.1.2019 JA JATKUVAT TOISTAISEKSI MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄN AJAN.
KURKKAA MISTÄ ON KYSYMYS JA VARAA ITSELLESI AIKA KUOSITALKOISIIN!

28.01.2019

Tiina Poutanen - Lähdesuojaotukset ja onnelliset ihmiset 5.2. - 3.3.

Olen toista vuotta työstänyt Lähdesuoja -teoskokonaisuutta, se on piirros-, maalaus- ja veistososia sisältävä laaja ja muuntuva installaatio. Kokonaisuuteen kuuluu isokokoisia värihiilipiirroksia, joissa on lyöntimetalliheijastuksia, ja niiden eteen, ikään kuin jalkapuihin, suojaaviksi riveiksi jätepuun paloille maalattuja lähdesuojaotuksia. Pyrin käyttämään materiaaleja, jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

En tiedä miten pitkään jatkan Lähdesuojan parissa (vuoden, kaksi, kymmenen) tai miten työskentelyni muuntuu. Tiedän muutenkin vain vähän.

Lähdesuoja on monimerkityksellinen asia: se pitää sisällään niin todelliset lähteet ja niiden herkän ekosysteemin suojelun, arkaluontoisten tietojen lähdesuojan, sekä naiivisti, ne sisäiset tai ulkomaailmalliset lähteet, joista ideat ja näyt kumpuavat. Lähde kaipaa suojaa. Pidän yhteistyöskentelystä, siksi tuon esille myös joitain Onnellisten ihmisten (Poutanen&Pykäläinen) tilallisesti rakentuvia teoksia.

Asun Tampereella ja työskentelen Pälkäneen Luopioisissa. Siellä on hyvä maaperä.

Tiina Poutanen:
Lähdesuojaotuksia
ja Onnellisia ihmisiä

5.2.-3.3. Forssan museon Aulagalleriassa

Avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti:

TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

Vapaa pääsy.

Taiteilija Tiina Poutanen mukana Kehräämön Perhelauantaissa 23.2.  koko perheen työpajan merkeissä.

Tiina Poutanen - Lähdesuojaotukset ja onnelliset ihmiset 5.2. - 3.3.